IniciNoticiesPolítica EL MOVIMENT ALTERNATIU PER TORDERA PRESENTARÀ UNA MOCIÓ EN EL PLE...

EL MOVIMENT ALTERNATIU PER TORDERA PRESENTARÀ UNA MOCIÓ EN EL PLE DE DIJOUS PER INSTAR AL GOVERN A ELABORAR UN CATÀLEG ESPECÍFIC DE MASIES I CASES RURALS DE TORDERA.

El MAT presentarà en el ple de dijous una moció instant al govern municipal de CiU que elabori un catàleg específic de masies i cases rurals del municipi.
Segons manifesta el MAT, aquest catàleg és imprescindible perquè a les nombroses masies i cases de pagès de Tordera s’hi puguin realitzar obres de reconstrucció i rehabilitació. Segons la llei d’Urbanisme aprovada al març de 2002, l’Ajuntament té l’obligació d’elaborar aquest catàleg. Sense aquesta eina, les masies no poden ser reconstruïdes ni rehabilitades.
El MAT presenta aquesta moció al Ple perquè de forma immediata els serveis tècnics municipals procedeixin a elaborar aquest catàleg, ja que segons el MAT troben incomprensible en un municipi en el que s’estan fent i tramitant tants plans parcials en pocs mesos no es pugui elaborar un Catàleg específic de masies i cases rurals.

ÚLTIMES NOTÍCIES