L’Associació La Nostra Dansa ofereix avui una audició de sardanes amb la cobla Ciutat de Granollers


L’associació sardanista la Nostra dansa ha organitzat com ja és habitual, per aquest estiu, diverses audicions de sardanes i el curset per aprendre’n. Tots aquests actes se celebraran a la plaça de l’església. Per aquest divendres 16 d’Agost, la Cobla Ciutat de Granollers actuarà interpretant les següents sardanes: Petita Josefina de Manel Saderra; L’ermita dels Àngels de Pau Marons; L’Aplec de Tardor de Conrad Saló; AiguaXelida de Ricard Viladesau; Torroella Vila Vella de Vicenç Bou; Estany de travertins de Josep Chamorro; Gota d’Aigua de Joan Calders; Mar de Palamós de Francesc Mas i Ros, i La Flama de la Sardana de Tomàs Gil.

L’audició començarà a les 10 de la nit a la plaça de l’església.