IniciNoticiesEsportsLES PISTES ESPORTIVES DE SANT PERE I SANT ANDREU ESTARAN COBERTES DURANT...

LES PISTES ESPORTIVES DE SANT PERE I SANT ANDREU ESTARAN COBERTES DURANT LES PROPERES SETMANES.

Dilluns van començar les obres de construcció de la coberta de la pista esportiva del veïnat de Sant Andreu de Tordera. Aquesta obra, que està valorada en 200.000€, consistirà en el cobriment de la pista mitjançant una coberta de xapa metàl·lica, la col·locació de l’enllumenat interior, la reubicació dels vestidors i dels jocs infantils existents i l’arranjament de l’entorn del local social.
Les obres, que tenen un termini d’execució del quatre mesos, afectaran uns 2000 metres quadrats de superfície. El cobriment de la pista esportiva de Sant Andreu és un dels sis projectes finançats pel Fons Estatal d’Inversió Local. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia explica l’objectiu del cobriment de les pistes de Sant Pere i Sant Andreu.

Pel que fa a les obres de cobriment de la pista del veïnat de Sant Pere avancen a bon ritme i podrien quedar enllestides a principis del mes d’agost. Aquesta setmana ha quedada col·locada la coberta i es faran els treballs d’arranjament i embelliment de l’entorn.

ÚLTIMES NOTÍCIES