IniciNoticiesSocietat L'ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA PORTA RECAPTATS 1500 EUROS PER DESTINAR...

L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA PORTA RECAPTATS 1500 EUROS PER DESTINAR ALS DAMNIFICATS DE LES INUNDACIONS D’ HAITI I REPUBLICA DOMINICANA.

L’Associació de Voluntariat de Tordera i la Fundació Clavé, van organitzar ahir una xerrada sobre “la lluita contra la pobresa” a càrrec de Santi Bolivar, director d’Intermón-Oxfam. L’acte va servir per conscienciar a la ciutadania de la problemàtica que viu actualment gran part de l’humanitat i concretament els habitants de Haití i Republicana Dominicana, arran de les recents inundacions patides. D’altra banda dissabte, diversos grups torderencs i de la comarca van participar en un festival benèfic per recaptar diners per la causa. Un bon nombre de torderencs van assistir a l’activitat. La portaveu de l’associació de voluntariat, Montse Gispert, ha valorat satisfactòriament la participació de la ciutadania de Tordera i assegura que es van recaptar uns 1000 euros en aquesta activitat.
D’altra banda, Montse Gispert ha destacat la bona acollida que va tenir fa unes setmanes la venda de comerç just en el mercat de Tordera. En aquesta ocasió es van recollir uns 500 euros.
Els diners recaptats, uns 1500 euros, es donaran a Intermón-Oxfam, per tal que els reparteixi entre els més necessitats. L’associació de Voluntariat de Tordera, té previst de cara el 2005, continuar la campanya per ajudar Haití i República Dominicana.

ÚLTIMES NOTÍCIES