IniciAppLa Peixera presenta avui la programació d’enguany

La Peixera presenta avui la programació d’enguany

Aquest vespre es presentarà el Festival La Peixera amb una proposta a la tarda per al públic infantil i a la nit per al públic adult. La Peixera és un festival multidisciplinar que es celebra al Parc Prudenci Bertrana de Tordera. S’ha convertit en un espai de promoció i creació artística que apropa propostes alternatives a la gent de Tordera. A més, fomenta la promoció d’artistes locals que sovint no tenen cabuda en circuits comercials.

La Peixera continua amb format de les dues sessions que va recuperar l’any passat. La primera tindrà lloc el dissabte 13 i la segona serà el  dissabte, 20 juliol. Com es va fer l’any passat a la presentació d’aquest divendres a les 21:00h donarà a conèixer la programació del festival i comptarà amb les actuacions d’El Tarot de la Mari Trini i  Segon Plat.

El Festival La Peixera s’ha anat guanyant un públic que sobrepassa els límits del poble i la comarca. Actualment, s’ha consolidat com un format de festival basat en l’interès per apropar el públic a l’artista i l’artista al públic. Des de l’organització es recorda que no cal entrada ni inscripció prèvia.

ÚLTIMES NOTÍCIES