IniciNoticiesSocietat TORDERA COL·LABORARÀ AMB LA MARATÓ DE TV3 DEDICADA ENGUANY A LA...

TORDERA COL·LABORARÀ AMB LA MARATÓ DE TV3 DEDICADA ENGUANY A LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER AMB L’ORGANITZACIÓ D’UN MERCAT SOLIDARI.

Tordera s’afegirà, un any més, a l’organització dels actes a favor de La Marató de TV3 que, enguany, està dedicada a la lluita contra el cancer, i que se celebrarà durant el diumenge 19 de desembre. L’ajuntament de Tordera, ha començat a treballar per col·laborar en la causa, amb l’organització d’un mercat solidari. Seguint la línia d’anteriors anys, es proposa col·locar diverses taules repartides pel mercat, per recollir diners entre els visitants de Tordera.

L’any passat, l’ajuntament i les 23 entitats participants van recollir 8.039 euros per l’investigació de les malalties respiratòries cròniques. Josep Llorens, assegura que Tordera s’ha de sentir orgullos de ser cada any, un dels pobles de la comarca del Maresme que més destina a la marató de TV3.

La regidoria de participació ciutadana, comptarà amb la participació d’unes 30 entitats per intentar obtenir els resultats d’anys anteriors.

ÚLTIMES NOTÍCIES