Aquest proper dilluns 24 l’Athletic Club Tordera Parc organitza el torneig de futbol sala d’estiu


Coincidint amb la fi de les competicions i l’entrada de l’estiu, com ja és tradició al nostre municipi, la Pista de l’Amistat es convertirà en un dels eixos centrals de l’actualitat esportiva. A partir d’aquest proper dilluns des de l’Athletic Club Tordera Parc impulsen una nova edició del torneig d’estiu de futbol sala. Yeray Partearroyo, coordinador general de l’entitat torderenca, recordava l’objectiu principal d’organitzar una activitat com aquesta.

Partearroyo torneig 1

En total 33 equips participaran en aquesta competició repartides amb sis categories (2) Benjamí, Alevins, Infantil, Cadet i Sènior. Els enfrontament comencen a partir de les 17:00h de la tarda i s’allarguen fins passades les 23h de la nit.