L’independentisme de l’Alt Maresme prepara un viatge per ‘omplir Estrasburg’ el 2 de juliol


Les entitats sobiranistes preparen una marxa a Estrasburg per ser el 2 de juliol davant el Parlament Europeu, el dia que prendran possessió els eurodiputats Puigdemont, Junqueras i Comín. En el cas de l’Alt Maresme, Òmnium i les locals de l’ANC organitzen un desplaçament que sortirà d’aquí el dia abans.
La Sortida del bus serà a les 7 del matí, des de Canet i recollida posterior a la resta de poblacions de l’Alt Maresme. Arribada a Colmar (70 km d’Strasburg) al vespre per fer nit d’hotel. El dia 2 de juliol sortida cap a Strasburg, concentració Parlament Europeo i sortida cap a L’Alt Maresme a les 5 de la tarda. Escoltem Jaume Planas, d’Òmnium Alt Maresme.

Omnium

El preu per persona és de 190 euros, inclou: Bus anada i tornada, Dormir i esmorzar a l’hotel i Assegurança. Les entitats informaran a través de les xarxes socials dels detalls del desplaçament a Estrasburg, previst pels dies 1 i 2 de juliol.