Trànsit llança una campanya als països d’origen dels turistes per combatre la “sensació d’impunitat” davant les multes


Una de cada quatre víctimes mortals a les carreteres catalanes és una persona estrangera. Aquesta va ser la conclusió d’un estudi sobre accidentalitat i és el punt de partida d’una nova estratègia que començarà aquest estiu per conscienciar als estrangers que visiten Catalunya. Els consolats que participen en la iniciativa, que han estat “molt receptius”, segons ha explicat l’intendent Vicenç Gasulla, difondran els missatges de Trànsit en set idiomes a través de pàgines web, díptics o empreses de transport, entre d’altres. El missatge és una crida a complir les normes de circulació, explica la presència policial i els radars que es trobaran i vol combatre la “sensació d’impunitat” davant les multes advertint-los que els agents els podran reclamar totes les sancions pendents i si no les paguen els podran immobilitzar el vehicle.

intendent

A part de les pàgines web dels consolats, s’inclouran díptics en la documentació de les empreses de lloguer de vehicles i de grans embarcacions com Grimaldi, es faran falques en àrab per la ràdio Aswat i es distribuiran en les àrees de servei de Catalunya, entre d’altres. El missatge adverteix de les conseqüències de no complir les normes.