El Teatre Clavé tanca una temporada de celebracions


Arribat el mes de Juny, arriba moments de concloure projectes. En aquest cas, el Teatre Clavé tanca, un any més, una temporada d’entreteniment i cultura on s’ha estat d’enhorabona. Per una banda, l’espai cultural situat al centre del poble, ha celebrat el 20è aniversari. Una temporada on, també, s’ha recordat el 15è aniversari de la mort del poeta Miquel Martí i Pol qui, en especial, havia inaugurat el Teatre Clavé.

“Seqüències Miquel Martí i Pol”, un espectacle transversal de música, teatre i dansa que va intimar entre aquestes dues grans apostes d’aquesta temporada en el Teatre Clavé. Així, doncs, es conclou la vintena temporada de forma ininterrompuda. El director del Clavé, Josep Navarro, es mostra content, envers aquesta darrera temporada, i destaca la persistència d’aquest equipament municipal durant tots aquests anys al poble torderenc. Així mateix, remarca que el Teatre Clavé  és de caràcter públic i això implica “treballar per valors, essent sostenibles econòmicament però liderant propostes innovadores de prestigi”. Escoltem Josep Navarro.

valoracio temporada clavé 1

Així doncs, Navarro destacava que els nivells d’assistència durant la temporada 2018-2019 s’ha mantingut respecte la proposta artística i cultural de l’any anterior, mentre que la programació, segons assegura el director del Teatre Clavé, s’ha enriquit durant els darrers tres anys en bons “nivells de qualitat que animen molt a continuar per aquest camí”.

Aquets any, a més, cal destacar una de les novetats. El carnet “Comprem cultura” és un element que el Teatre Clavé, en un treball amb xarxa amb més de vint establiments de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre que ofereixen, des de les seves botigues, descomptes i promocions per a tots els usuaris, que ja se’n sumen 300. Ho explica Josep Navarro.

valoracio temporada clave 2

La inscripció per a “l’art de ser espectador” del Teatre Clavé es tancarà el proper 20 setembre del 2019.