IniciAppResultats primers equips torderencs 18-19 maig

Resultats primers equips torderencs 18-19 maig

Deixem enrere una jornada esportiva on els primers equips han fet els deures però podria no ser suficient degut a altres marcadors que també s’han produït. Aquest és el cas del primer equip del CFTordera. Els torderencs van aconseguir una nova victòria al municipal d’esports contra el Lloret “B” per 3-1. Un resultat que sumat a la victòria malgratenca contra el Palafrugell, perseguidors directes, fan que els grocs i vermells s’ho juguin tot aquest proper cap de setmana al camp del Ca La Guidó i que el Malgrat pugui empatar o perdre al camp de l’Aro.

El sènior femení del CEEB Tordera acomiada la fase regular de segona catalana amb una gran victòria a la pista del CB Olot per 48-68. El balanç global de les torderenques és de 30 partits disputats, 26 victòries i només 4 derrotes en tot l’any. Les del CEEB ja només tenen al cap la final a quatre que acreditarà les campiones de Catalunya de la seva categoria. Es jugarà el primer cap de setmana de juny a Viladecans.

En futbol sala, avui a les 21:15h el pavelló dels Països Catalans acollirà el duel entre l’Athletic Club Tordera Parc i el Palafolls, duel entre el segon i el primer classificat respectivament. Els dos conjunts ja han aconseguit l’ascens. Mentrestant el Futsal Tordera no pot superar el Vall-llobrega a casa per 2-4.

Per acabar el CPTordera de l’OK Lliga Plata va descansar aquesta passada setmana.

ÚLTIMES NOTÍCIES