IniciAppÈxit de participació i organització amb la II. Tordera Trail Race

Èxit de participació i organització amb la II. Tordera Trail Race

Aquest diumenge passat finalment 550 persones van participar a la II Tordera Trail Race organitzada pel Club Esportiu Tordera. Segons la mateixa organització, l’activitat ha estat tot un èxit de participació superant altament les expectatives que s’havien marcat per l’esdeveniment. Albert Prats portaveu del club feia balanç de la gent inscrita, l’èxit de la organització i el que representa la realització d’aquest esdeveniment pel municipi amb només dos anys d’existència.

Prats balanc trail 1

A la prova “express” de 12km en Salomó Guinovart amb un temps de 55 minuts va ser el primer classificat, el segon Ferran Moré, seguit de l’Adrià Colomer. Al podi femení la tercera classificada va ser Laurence Prigent, la segona la Pili Ureña i com a primera la Berta Guitart, amb 1 hora i 13 minuts de cronòmetre. Escoltem el primer classificat Salomó Guinovart.

Guinovart balanc trail 2

Pel que fa al recorregut de trail de 22km el podi femení va estar encapçalat per la Miriam Lleras amb un temps de 2 hores i 19 minuts. La segona classificada va ser la Lidia Moreno i la tercera la Amalia Sánchez.

En categoria masculina Antonio Segovia va ser el tercer, segon Roberto García i primer al podi Guillem Campeny amb un temps de 1 hora i 47 minuts. Aquest últim també compartia la seva experiència en declaracions a Ràdio Tordera.

Campeny balanc trail 3

Per acabar, líder indiscutible de la curs maratoniana va ser en Carlos Galobardes amb un crono de 4 hores i 12 minuts, seguit de Carles Sánchez i Toni Roura. En categoria femenina, primera Sandra Tejedor, amb Nuria Bermudez i Monica Jiménez al darrere. El torderenc Galobardes detallava les pujades que havia hagut de fer front.

Galobardes balanc trail 4

El Club Esportiu Tordera donava les gràcies a tot el grup de voluntaris i empreses que els ha donat suport amb l’activitat i confirmen que el proper any hi haurà tercera edició de la Tordera Trail Race.

ÚLTIMES NOTÍCIES