IniciAppAquest diumenge el Teatre Clavé celebra el seu 20è aniversari amb un...

Aquest diumenge el Teatre Clavé celebra el seu 20è aniversari amb un espectacle sobre Miquel Martí i Pol

El Teatre Clavé arriba als seus 20 anys. Per aquest diumenge produeixen un espectacle sobre el poeta Miquel Martí i Pol.

Seqüència MMP és un espectacle que fa confluir la música, la dansa i la poesia, en el qual es pretenen explorar nous camins d’aproximació a l’art i, alhora, aprofundir en el coneixement, promoure la comprensió i generar reflexió sobre l’obra poètica de l’escriptor de Roda de Ter. Sota la direcció de Levi Espada, comptarà amb la interpretació d’en Carles Vendrell, Anna Rodríguez i Zazu Osés. Tot l’espectacle s’ha elaborat amb la dramatúrgia d’en Roger Canadell. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro parla d’una obra on es fa un recorregut vital de la vida i obra de Miquel Marti i Pol.

sequencia

L’acte de celebració del 20è aniversari del Teatre Clavé serà diumenge a les 17:00h on a banda de l’espectacle, també es farà un reconeixement a l’etapa viscuda amb vídeo on hi apareixeran persones del teixit social, polític, econòmic i cultural de Tordera. L’entrada és gratuïta i cal confirmar l’assistència a les taquilles del teatre ja que les places són limitades.

ÚLTIMES NOTÍCIES