IniciNoticiesSalutL'ASSOCIACIÓ DE FIBROMIÀLGIA DE TORDERA, L'ALT MARESME I LA SELVA VA FER...

L’ASSOCIACIÓ DE FIBROMIÀLGIA DE TORDERA, L’ALT MARESME I LA SELVA VA FER LECTURA AHIR D’UN MANIFEST DE DIFUSIÓ DE LA SEVA MALALTIA.

L’Associació d’afectats de Fibromiàlgia de Tordera, l’Alt maresme i la Selva va commemorar ahir el dia mundial de la malaltia, amb la lectura d’un manifest a càrrec de l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia. L’acte va comptar amb la presència d’una cinquantena de persones que van apropar-se a la plaça de l’Ajuntament.
El manifest va abordar les principals problemàtiques i reclamacions dels afectats de la fibromiàlgia i síndrome de fatiga crònica.

La fibromialgia és una patologia crònica on els principals símptomes de la qual són dolor generalitzat i cansament crònic. El president de l’Associació de Fibromiàlgia de Tordera, l’Alt Maresme i la Selva, Alfonso Leon, va valorar molt positivament l’acte i va recordar les principals reivindicacions dels centenars d’afectats d’aquesta malaltia.  

Els darreres dies, l’Associació de Fibromiàlgia ha recollit signatures d’adhesió d’aquest manifest, amb l’objectiu de fer-les arribar a mans del president del govern espanyol, Jose Luís Rodriguez Zapatero.
D’altra banda, l’entitat va aprofitar la celebració dimecres de l’aplec de Sant Ponç per divulgar la malaltia amb la distribució d’adhesius, díptics informatius, venda de samarretes, entre d’altres

ÚLTIMES NOTÍCIES