Trànsit anuncia un “increment massiu” dels vehicles de paisà per l’operació retorn de la Setmana Santa


El cap de la comissaria general de Mobilitat dels Mossos d’Esquadra, Joan Carles Molinero, ha anunciat un increment “massiu” dels vehicles de paisà, que arribaran a un centenar, durant la segona fase del dispositiu especial de Trànsit de la Setmana Santa. Trànsit ha pres aquesta decisió després de comprovar que el seu ús des de principi d’any ha permès incrementar un 62% la xifra de sancions.

Molinero 1

Molinero ha explicat que s’han trobat amb casos singulars com conductors afaitant-se, rentant-se les dents, alletant un nadó, llançant el mòbil per la finestra o masturbant-se mentre conduïen.

S’espera que 345.000 vehicles surtin de l’àrea metropolitana de Barcelona entre la tarda de dijous i la de divendres, i que 557.000 vehicles retornin entre diumenge al migdia i dilluns a la matinada. El dispositiu de seguretat inclou 1.666 agents, 1.410 controls preventius i tres mitjans aeris.