IniciNoticiesSocietat TORDERA ÉS LA SEGONA POBLACIÓ DEL MARESME AMB MÉS CREIXEMENT DE...

TORDERA ÉS LA SEGONA POBLACIÓ DEL MARESME AMB MÉS CREIXEMENT DE POBLACIÓ L’ANY 2004, SEGONS DADES DEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME.

La comarca del Maresme continua augmentant de població. Segons les dades recollides per l’Observatori del Mercat Laboral del Consell Comarcal, el Maresme va incrementar en un 2,37% la seva població durant el 2004, situant-se, a 1 de gener de 2005, amb 386.573 habitants.
Per municipis, Tordera ha augmentat la seva població el 8 % en un any, de 10.850 a 11.719 habitants, unes dades només superades per Santa Susanna que ha incrementat en un 11 % els seus habitants.
Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Pineda de Mar, sant Andreu de Llavaneres, Sant pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Tiana han tingut un creixement demogràfic per sobre del 3%.
Només 3 dels 30 municipis de la comarca han tingut una davallada demogràfica. Òrrius ha perdut 20 habitants, Alella ha perdut 16 habitants, i Arenys de Mar ha baixat en 3 el seu nombre de veïns.

ÚLTIMES NOTÍCIES