Serveis Socials millorarà l’accessibilitat en una vintena d’habitatges a través d’un programa de la diputació de Barcelona


L’Ajuntament de Tordera i la Diputació de Barcelona impulsen el Programa d’Arranjament d’Habitatges. Aquest projecte té la finalitat de promoure l’autonomia personal i millorar la qualitat de vida al domicili de les persones grans i de les persones amb discapacitat, garantint les condicions d’accessibilitat, seguretat, higiene, habitabilitat i eficiència energètica mínimes dels habitatges objecte de les intervencions. Ho detalla el regidor de serveis socials, Àngel Pous. 

arranjament pous 1

A Tordera es preveu la intervenció en una vintena d’habitatges per canviar les banyeres per plats de dutxa.

arranjament pous 2

Mitjançant aquest Programa, la Diputació de Barcelona dona suport econòmic als ens locals de la província de Barcelona de fins a 300.000 habitants, per a la realització de petites reformes d’adaptació funcional i per a la instal·lació d’ajudes tècniques als habitatges, alhora que posa a disposició el suport tècnic i l’assessorament necessari al llarg   de tot el procés.