IniciAppEl Casal de Joves estrena la programació de Primavera

El Casal de Joves estrena la programació de Primavera

El Casal de Joves de Tordera ja ha estrenat la programació de primavera, que s’allargarà fins el mes de juny. Durant aquest trimestre, al Casal s’hi podran fer cursos, tallers diversos de ioga i tai-chi, així com tallers setmanals de converses en anglès, teatre, cuina, taller de cant i el taller de fotografia.

A la programació de primavera també hi tenen cabuda jocs de taula. A més, s’organitzen xerrades d’orientació laboral, activitats de salut i assessorament en mobilitat internacional. Entre les novetats de la programació,  cal destacar la gimcana El Casal On Tour i els diversos tornejos que s’organitzaran. La directora del Casal de Joves, Carme Lòpez avança un parell d’activitats en motiu de l’aniversari del casal. La primera serà el 26 i 27 d’abril Scape Room al Casal de Joves.

casal primavera 1

El 30 d’abril tindrà lloc l’aniversari del Casal de Joves amb concert a la plaça de l’església i diverses activitats.

casal primavera 2

A banda de la programació habitual, el Casal ofereix diàriament assessorament, bucs d’assaig per a grups i músics locals, connexió a Internet i activitats d’entreteniment per a joves. Per a més informació i horaris sobre la programació del Casal de Joves, us hi podeu posat en contacte directament, al carrer Pujades nº9 o al telèfon 937645885.

ÚLTIMES NOTÍCIES