IniciAppQuatre equips base del CPTordera s’han classificat per disputar campionats finals d’hoquei...

Quatre equips base del CPTordera s’han classificat per disputar campionats finals d’hoquei patins

El Club Patí Tordera afronta la recta final de temporada amb molts de fronts esportius oberts. Un d’ells és la participació de quatre equips base de l’entitat a diversos campionats finals. Pel que fa a les proves de Catalunya l’Aleví “A” i el Fem-12 són els representats torderencs. Als campionats de Barcelona competiran el Pre-Iniciació “A” i el Pre-benjamí “A”. Sergio Alonso coordinador esportiu general valorava el bon moment que viu la base amb els resultats obtinguts fins ara.

Alonso classificacio cpt 1

Demà divendres l’Aleví “A” ja obrirà l’agenda de campionats amb la seva participació que es disputarà a Girona. La resta d’equips afrontaran les seves cites a finals d’abril i durant el mes de maig. Alonso comentava que la bona seqüència correlatives de categories permet ser optimistes de cara a un futur proper.

Alonso classificacio cpt 2

El conjunt d’iniciació de primer any també disputaran durant les properes setmanes les eliminatòries per optar a la copa territorial de Barcelona. Els dos infantils s’han quedat entre els millors 20 equips catalans de les seves promocions jugant les fases d’accés prèvies als campionats de Catalunya. I el júnior també està jugant les eliminatòries de copa.

ÚLTIMES NOTÍCIES