IniciNoticiesEsportsResultats partits dels primers equips torderencs 6-7 abril

Resultats partits dels primers equips torderencs 6-7 abril

El primer equip de l’Athletic Club Tordera Parc va ser l’encarregat d’obrir la tarda esportiva amb el seu partit a casa davant el FontCoberta. Nova victòria del conjunt blanc i vermell per 5-3. El Futsal Tordera va disputar el seu enfrontament contra el Lloret Esportiu 2012 “A” just després i els torderencs van poder aconseguir un empat a 4. 

El Club Patí Tordera haurà d’esperar passada la setmana santa per poder certificar la seva permanència a l’OK Lliga Plata després de perdre a la pista del CP Raspeig per 6-3. La competició d’hoquei patins ja no tornarà a activar-se fins el cap de setmana del 27 d’abril.

El sènior femení del CEEB Tordera es retroba novament amb la victòria en aquesta jornada de la segona catalana en imposar-se clarament al pavelló dels Països Catalans per 62-40. A les torderenques els hi queden 5 partits per acabar. Han de guanyar-ne 3 per l’ascens a primera.

El CFTordera va ser l’equip que va tancar el cap de setmana esportiu torderenc el diumenge per la tarda. Visitaven el complicat camp del Quart “B” i els grocs i vermells continuen batallant per la segona plaça. Novament victòria a domicili per 1-4 sumats als triomfs del Palafrugell i Malgrat que continuen en ratxa. El marge és de quatre a punts a sis jornades per acabar.

ÚLTIMES NOTÍCIES