Resultats dels primers equips torderencs el cap de setmana del 9-10 març


El primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera va obrir la tarda del dissabte al camp de les comes d’Igualada per enfrontar-se a l’Anoia Esparraguera. Els torderencs van acabar caient per 31-20 marques i s’acomiaden pràcticament per la lluita dels play-off.

A les 16:00h de la tarda el sènior femení del CEEB Tordera visitava la pista del BC Fontajau dins la jornada 21 de la segona catalana. Les verdes continuen líders després de sumar el dinovè triomf del curs per un resultat final de 40-50.

El Club Patí Tordera va tancar la jornada esportiva del dissabte a la pista del líder de l’OK lliga Plata, el CH Mataró. Sorpresa de les majúscules amb la gran victòria que va aconseguir l’equip groc i vermell a domicili per 2-4. Ara mateix el descens es troba a 11 punts.

El ritme esportiu del diumenge es va tornar a activar a les 17:30h al camp de la Batllòria al grup 16 de la tercera catalana. El primer equip del CFTordera continuarà una setmana més com a segon classificat de la lliga després de superar amb contundència per 0-4 a la Batlloria.  

Els dos equips torderencs de futbol sala van acabar de tancar la proposta esportiva el cap de setmana.  

L’Athletic Club Tordera Parc va perdre per la mínima 4-3 a la pista del EFS Palafolls i el Futsal Tordera tampoc es va poder endur la recompensa en perdre per 8-5 a la pista del Vall-Llobrega.

Per tancar el bloc d’esports us recordem un apunt esportiu en l’àmbit del futbol sala, avui a les 21h del vespre hi haurà derbi al Pavelló dels Països Catalans entre els filials juvenils torderencs.