IniciNoticiesEducacióEl Ple de l’Ajuntament reclama a la generalitat l’abonament del deute pendent...

El Ple de l’Ajuntament reclama a la generalitat l’abonament del deute pendent a les escoles bressol

Els grups municipal de Som-Tordera i PSC van presentar en el darrer ple una moció per reclamar l’abonament del deute pendent de la Generalitat a les escoles bressol. Principalment, es demanà una injecció de capital de la Generalitat a l’Ajuntament de Tordera per poder pagar el deute a les escoles bressol. Rafa Delgado i Salvador Giralt, defensaven la moció al ple.

mocio escola bressol som-psc

La regidora no-adscrita, Sílvia Mateos, es posicionava a favor de la moció, per millorar les instal·lacions i augmentar el personal

mocio escola bressol silvia mateos

El regidor no-adscit, Xavier Pla, també hi votava a favor, argumentant que cal que hi hagi estabilitat al finançament perquè les escoles bressol funcionin correctament.

mocio escola bressol xavier pla

Per part del PP, Xavi Martin reforçava el vot favorable argumentant que és l’obligació de l’Ajuntament reclamar el que se li deu.

mocio escola bressol pp

Per altra banda, Jordi Romaguera, des del grup d’ERC, recordava la millora que es va fer al sector de 0 a 3 anys des del grup d’Esquerra Republicana i que els governs posteriors van suprimir aquestes millores. Tot i així, hi votava favorablement.

mocio escola bressol erc

En el grup de govern del PdeCat, el regidor Àngel Pous anunciava el vot favorable del grup, però reclamava que a més de la Generalitat, l’Estat també ajudi i recolzi aquesta millora de pressupostos a les escoles bressol.

mocio escola bressol pdecat

Finalment, el regidor no adscrit Villaro també hi votava favorablement.

mocio escola bressol villaro

D’aquesta forma, la moció quedava aprovada per unanimitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES