IniciNoticiesEsportsAquest proper cap de setmana el Pavelló dels Països Catalans de Tordera...

Aquest proper cap de setmana el Pavelló dels Països Catalans de Tordera serà l’escenari de les semifinals de la zona de Catalunya Nord de Twirling

Tant dissabte com diumenge Tordera serà l’epicentre del Twirling de la zona de la Catalunya Nord. Al pavelló dels Països Catalans s’obrirà el teló de les proves puntuables per aquest curs esportiu on les atletes lluitaran per aconseguir una recompensa després d’estar-se preparant durant uns quants mesos amb nous exercicis que presentaran als jutges. Miriam Aparicio coordinadora i entrenadora del club Twirling Vila de Tordera ens preparava la planificació esportiva que seguiran durant el cap de setmana.

Aparicio semifinals 1

Aparicio destacava que la federació catalana de Twirling aposta fortament pel nostre municipi degut a les bones instal·lacions que disposa el pavelló dels Països Catalans. En total 35 esportistes torderenques buscaran una bona puntuació per presentar-se amb una bona mitjana a les finals. Així ens ho explicava la mateixa Miriam Aparicio.

Aparicio semifinals 2

La majoria de les famílies d’atletes es faran càrrec de l’organització per aconseguir tirar endavant l’esdeveniment esportiu. El cap de setmana del 23 i 24 de març Tordera acollirà les finals de twirling.

ÚLTIMES NOTÍCIES