IniciNoticiesEsportsHoraris primers equips torderencs 23-24 febrer

Horaris primers equips torderencs 23-24 febrer

Per aquest proper cap de setmana cal destacar el descans de lliga que li pertoca al primer equip de la tercera catalana de l’Associació del Rugbi La Tordera.

Per avui divendres a les 22:00h de la nit en directe per Ràdio Tordera, el primer equip del CPTordera visitarà la pista de l’Arenys de Munt dins de la jornada de l’OK Lliga Plata amb l’avançament del dia i l’hora del partit. Els torderencs intentaran sumar la tercera victòria consecutiva. El duel podreu seguir-lo en directe per Ràdio Tordera.

Per dissabte a les 16:00h, el CFTordera jugarà el seu partit al municipal d’esports amb el repte d’aconseguir el cinquè triomf consecutiu a la tercera catalana grup 16. Amb la defensa de la segona posició de la lliga, rebran la visita del Palafolls. Un duel que podreu seguir a través de la nostra sintonia.

A les 20:00h del vespre, el pavelló dels Països Catalans acollirà el derbi de lliga de futbol sala entre l’Athletic Club Tordera Parc i el Futsal Tordera. El partit també es podrà seguir en directe amb nosaltres. Una hora abans al mateix escenari tindrà lloc la presentació dels equips de l’entitat blanca i vermella.

El diumenge a les 18:00h de la tarda, el sènior femení del CEEB Tordera defensarà la primera posició de la segona catalana a la pista de l’AECAM de Malgrat.

Per tancar el bloc dels primers equips, dissabte a les 16:00h al camp municipal 2 es disputarà el derbi de futbol d’empreses entre el CFTorderenc i el Sant Andreu. Els del Torderenc són dotzens i els del Sant Andreu són tercers a dos punts dels líders.

ÚLTIMES NOTÍCIES