IniciNoticiesEntitatsL’ANC Tordera prepara autocars per assistir a la concentració dissabte a Barcelona...

L’ANC Tordera prepara autocars per assistir a la concentració dissabte a Barcelona en motiu del judici de 1-0

Les entitats ANC i Òmnium Cultural criden a “omplir la Gran Via”. L’inici del judici del procés al Tribunal Suprem arriba acompanyat d’una bateria de  mobilitzacions per part de les entitats i partits sobiranistes per protestar-hi en contra. La primera manifestació massiva a Barcelona s’espera per al dissabte 16 de febrer, just quatre dies després que hagi arrencat el procés judicial a Madrid. Els organitzadors asseguren que és una marxa “en defensa de la democràcia” i “contra la judicialització de l’exercici dels drets fonamentals” i serà el preludi de l’aturada general convocada per la Intersindical-CSC per al dijous 21 de febrer.

L’ANC Tordera ha organitzat un parell d’autobusos per facilitar als torderencs i torderenques l’assistència en aquesta mobilització. Ho explica la tresorera de l’entitat, Rosa Salarichs.

Bus anc Rosa Salarichs

El preu del bus serà de 10 euros. I la sortida de Tordera serà a les 15:00h. El recorregut de la concentració començarà a la plaça d’Espanya i arribarà fins a la plaça de la Universitat. És un recorregut de poc menys de 2km i al final de la marxa s’ha instal·larà un escenari per fer-hi parlaments.

ÚLTIMES NOTÍCIES