El Moviment veïnal x Tordera organitza avui una xerrada sobre seguretat viària i joventut


El grup Moviment veïnal x Tordera organitza avui una xerrada a Tordera per parlar sobre seguretat viària i joventut. En un comunicat, expliquen que l’acte serà a les 19:00h a la biblioteca de Tordera on participarà Andy López professor d’educació vial que parlarà sobre la seguretat viària del nostre poble com a vianants, conductors, l’augment de resultats positius als control d’alcoholèmia, precs i preguntes. A la segona part de la xerrada es parlarà sobre temes de joventut i festivitats municipals a càrrec d’Eloi Santiago, secretari de joventut del partit.

La xerrada començarà a les 19:00h a la biblioteca de Tordera.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca