IniciNoticiesSocietatEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA DESESTIMA UN RECURS PRESENTAT PER...

EL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA DESESTIMA UN RECURS PRESENTAT PER L’EMPRESA ABASTAMENTS D’AIGUA DE LA TORDERA CONTRA L’AJUNTAMENT.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha desestimat el recurs de l’empresa Abastaments d’Aigua del Tordera contra l’acord de concessió del servei de subministrament d’aigua potable al municipi. L’empresa recurrent havia denunciat a l’ajuntament per presumptes irregularitats en el concurs públic de concessió del servei d’aigua i clavegueram. El regidor d’urbanisme de l’ajuntament de Tordera, Arseni Garcia recorda que el concurs públic es va obrir, per tal d’executar diversos projectes pel municipi. La concessió la va guanyar Aqualia, resultat que no va agradar a l’empresa denunciant que va engegar accions legals.

En la sentencia judicial, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya considera que l’Ajuntament de Tordera té les competències per subministrar, regular i garantir el servei d’aigua potable al municipi tal com s’estableix en la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.
El regidor d’Urbanisme, Arseni Garcia, assegura que la sentencia judicial, ha demostrat que l’ajuntament de Tordera havia actuat correctament en la concessió del servei d’aigua potable.

El recurs de l’empresa d’abastaments d’aigua de la Tordera, es va presentar l’any 2001 i la sentencia judicial, s’ha fet pública en les darreres setmanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES