L’exentrenador del CFTordera Marc Velasco és entrevistat pel Show diari per conèixer tots els detalls sobre el seu fitxatge per un equip de la primera divisió japonesa


Segurament ha estat una de les entrevistes que més distància hi hagut entre l’entrevistador i el convidat. El Show dels Esports ha pogut compartir uns minuts amb el nou segon entrenador de l’equip Sagan Tosu de la primera divisió japonesa, exentrenador del CFTordera Marc Velasco.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca