IniciNoticiesEsportsL’exentrenador del CFTordera Marc Velasco ha fitxat per l’equip Sagan Tosu de...

L’exentrenador del CFTordera Marc Velasco ha fitxat per l’equip Sagan Tosu de la primera divisió japonesa

A finals del mes de desembre saltava la notícia que Lluis Carreras, l’exfutbolista del barça i d’altres clubs de la primera divisió espanyola de futbol i exentrenador de Sabadell, Mallorca, Saragossa o Nàstic fitxava per l’equip Sagan Tosu de la primera divisió japonesa. Segons ha pogut conèixer l’equip d’esports de Ràdio Tordera, Carreras va decidir que el seu segon entrenador havia de ser l’exentrenador del CFTordera Marc Velasco. En declaracions al Show dels Esports el mateix entrenador ens explicava com sorgia l’oportunitat.

Velasco japo 1

El principal repte que s’han marcat per aquesta temporada que encara per ells no ha començat, és intentar poder ser més ambiciosos i no haver de patir pel descens. Velasco ens comentava que la cultura futbolística japonesa no està tant lluny d’altres nivells més coneguts.

Velasco japo 2

En Marc agafa aquesta oportunitat amb moltes ganes i per ell és tot un honor poder compartir vestuari amb jugadors com la talla de Fernando Torres.

Velasco japo 3

Pel segon entrenador de Sant Cebrià, l’adaptació no és un problema ja que està acostumat a viure lluny de casa durant aquests darrers anys. El que més li està costant és l’idioma però creu que no és un “handicap” pel dia a dia. L’entrevista sencera amb Marc Velasco la podreu escoltar íntegrament aquest vespre al programa esportiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES