IniciNoticiesEls regidors Xavier Pla i Sílvia Mateos creen la candidatura + Tordera...

Els regidors Xavier Pla i Sílvia Mateos creen la candidatura + Tordera per concorre a les municipals 2019

Després de deixar ERC s’especulava que Xavier Pla i Sílvia Mateos es poguessin presentar a les eleccions municipals amb una nova candidatura. Doncs bé, ara ja es pot confirmar. Els dos regidors no adscrits de l’Ajuntament de Tordera, han decidit fer un pas endavant i impulsar la creació de + Tordera.

Segons apunten l’actual situació política, amb un esgotament del govern actual i una incapacitat del principal partit opositor per articular una alternativa creïble i seriosa, fan necessari el naixement de + Tordera perquè el nostre poble passi a ser el centre de l’acció política i tots aquells problemes que afecten els torderencs i torderenques s’abordin des d’una òptica municipal i en positiu. Ho explica el candidat de +Tordera, Xavier Pla.

+ Tordera 1

Segons Pla, la candidatura de + Tordera busca reforçar els aspectes que defineixen el poble i la seva gent.

+ Tordera 2

Després de realitzar diversos actes i copsar l’opinió de la ciutadania, els regidors creen aquest espai com a resposta a les necessitats reals de la ciutadania de Tordera. Un espai que es defineix com a transversal i de poble i que ja compta amb un nombre de persones adherides.

Durant les properes setmanes s’aniran exposant els principals eixos programàtics i s’aniran desenvolupant més iniciatives per acostar els plantejaments de + Tordera als torderencs i torderenques.

ÚLTIMES NOTÍCIES