IniciNoticiesEsportsAquest diumenge el grup xou junior del Club Patinatge Artístic Tordera buscarà...

Aquest diumenge el grup xou junior del Club Patinatge Artístic Tordera buscarà revalidar la primera posició al campionat territorial

Aquest proper cap de setmana s’obre el teló de la temporada esportiva del patinatge amb la celebració dels campionats provincials. Pel que fa a la província de Barcelona, el club patinatge artístic Tordera té un repte molt important i complicat, defensar la primera posició aconseguida l’any passat a la mateixa competició. Amb el títol “112”, “sentint la por decideixen seguir endavant per que la valentia és el millor escut per fer-se fort, no són superherois, són millors, ells si que existeixen”. Juan Carlos Herrero president de l’entitat compartia les sensacions prèvies de la prova.

Herrero campionat 1

Per aquest any, el grup fa el debut a la categoria junior, un altre escaló d’exigència que també s’haurà de superar. Herrero reivindicava la joventut de l’equip torderenc.

Herrero campionat 2

Vilanova i la Geltrú és la població que acollirà el campionat provincial de patinatge artístic de Barcelona. Al voltant d’un centenar de persones acompanyaran als esportistes, ens ho explicava el mateix Juan Carlos Herrero.

Herrero campionat 3

Tot i que han tingut una agenda molt atapeïda amb la copa del món, des de l’equip tècnic creuen que arriben a temps per ser optimistes amb la classificació final que es pugui aconseguir al campionat de diumenge

ÚLTIMES NOTÍCIES