El calendari 2019 de Productes de la Terra Maresme promou el consum de proximitat


El calendari 2019 de Productes de la Terra Maresme promou el consum de proximitat. La fotògrafa Marga Cruz ha captat personatges coneguts de la comarca, com l’humorista Pep Plaza o la cuinera Àvia Remei, gaudint d’una selecció de productes d’horta, de mar i elaborats artesanals. Destaquen els 6 productes singulars de la comarca: pèsols, maduixes, cireres d’en Roca, tomàquet pometa, vi DO Alella i coca de Llavaneres.

Tordera està present en aquest calendari a través de la Cooperativa Agrària i diversos comerços locals. Podeu aconseguir el calendari 2019 als ajuntaments de la comarca, als establiments dels productors i a les oficines del Consell Comarcal del Maresme. També us el podeu descarregar en format online a ccmaresme.cat