IniciNoticiesEntitatsEs celebra el 5è Fòrum intermunicipal de la Xarxa de Joves per...

Es celebra el 5è Fòrum intermunicipal de la Xarxa de Joves per la Convivència de l’Alt Maresme amb el lema «Connexions per la diversitat»

La setmana passada es va celebrar a Pineda el V Fòrum de la Xarxa de Joves per la Convivència a l’Alt Maresme organitzat pel Programa Intermunicipal Immigració i els ajuntaments de Pineda, Calella i Tordera. Durant els mesos de novembre i desembre joves dels diferents centres i entitats han fet una acció creativa a partir de la reflexió del que significa per a ells la convivència. L’objectiu del projecte xarxa es proporcionar la convivència intercultural al territori, i  combatre la xenofòbia mitjançant la creació d’espais de trobada basats en el respecte, el coneixement mutu i el diàleg intercultural. Rodrigo Prieto de ‘Diversitas’ ha dit que «és la festa de la convivència per als joves i on es tracten temes que afecten els joves sobre la convivència a través de petites permormances».

programa intermunicipal

 Aquesta es tracta de la cinquena edició d’aquest projecte i suposa la continuïtat del treball impulsat l’any 2015 per la Fundació La Caixa i l’Institut Diversitas.

ÚLTIMES NOTÍCIES