Es convoca una concentració a la plaça de l’Ajuntament en rebuig de l’assassinat de Laura Luelmo


Tordera acull aquesta tarda una concentració de solidaritat i de repulsa davant l’assassinat de Laura Luelmo. L’acte servirà també per recordar a les prop de 50 dones que han estat assassinades per les seves parelles o exparelles al llarg d’aquest any. La concentració, impulsada per un grup de torderenques coordinades a través de les xarxes socials, serà avui a les 19 hores davant l’Ajuntament de Tordera. El cos de la jove Laura Luelmo va ser trobada diumenge a les rodalies del Campillo (Huelva) i ahir la Guàrdia Civil va detenir un sospitós.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca