Xavier Pla i Sílvia Mateos també omplen la biblioteca sense ERC


Xavier Pla i Sílvia Mateos van omplir ahir  la biblioteca de Tordera, i envien el missatge que sense les sigles d’ERC també són capaços de mobilitzar la ciutadania torderenca.

En un acte polític que s’anomenava “Parlem del Present i Futur de Tordera” els regidors Xavier Pla i Sílvia Mateos” van exposar la situació del municipi i quines polítiques es podrien aplicar en àmbits com el comerç i promoció econòmica, Entitats, Seguretat i Civisme i Serveis Socials. En l’àmbit de la seguretat, Sílvia Mateos va parlar sobre la problemàtica de les ocupacions il·legals, assegura  que l’afecte crida s’ha pogut frenar, però que encara hi ha molta feina a fer.

PlaMateos 1

En l’àmbit de comerç i serveis socials, Xavier Pla va parlar d’interacció i coresponsabilitat entre diversos col·lectius per millorar-los.

PlaMateos 2

A la part final de l’acte, es va obrir un torn de preguntes del públic on es van exposar dubtes sobre el municipi.

Aquest acte arriba després que el passat Novembre, Xavier Pla i Sílvia Mateos, abandonessin ERC Tordera per diferències amb la direcció del partit i el procés que ha seguit en les primàries de les municipals 2019.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca