L’Escola de música del teatre realitza audicions de final de curs


Dins de les activitats de final de trimestre, l’Escola de música també organitza dues audicions: seran el dimecres 19 de desembre i el divendres 21 de desembre, ambdues a les 19:00h a l’Auditori del Teatre Clavé. Tant el concert com les audicions són gratuïts i estan oberts a tothom.

La propera activitat oberta al públic en què hi participaran els alumnes de l’Escola de Música i de Dansa serà el concert de Sant Esteve, enguany titulat Fabulós Txaikovski que tindrà lloc el 26 de desembre a les 19:30h a la Sala Gran del Teatre Clavé.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca