Tordera dóna suport a la colla gegantera per acollir la fira del món geganter 2019


L’Ajuntament de Tordera donarà suport a la colla de geganters per acollir la fira del món geganter 2019. La colla torderenca s’ha presentat candidata per acollir la fira i serà l’Agrupació de Colles de geganters de Catalunya qui escollirà la seu de 2019. El regidor de Promoció Econòmica, Marçal Vilajeliu explica que l’idea és fer la fira coincidint amb la fira mercat del Ram.

fira gegantera 1

Tots els grups municipals van donar suport a la candidatura. Escoltem els regidors no adscrits Sílvia Mateos, Xavier Pla i Jose Carlos Villaro, Xavier Martin del PP, Salvador Giralt SOM, Anna Serra d’ERC i Rafa Delgado PSC.

fira gegantera 2

La creació de la fira sorgeix l’any 2007, quan l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya proposa la creació d’un espai de trobada itinerant relacionat directament amb el món dels gegants. L’objectiu és acostar a les colles catalanes l’activitat dels diversos sectors implicats.