El Consell Comarcal estrena web i APP de meteorologia


El servei de meteorologia del Consell Comarcal del Maresme, Meteomar, estrena web i una aplicació mòbil que permetrà a les policies i serveis de protecció civil locals estar en tot moment informats de les situacions meteorològiques de risc. El Consell Comarcal pot facilitar aquesta informació propera i fiable gràcies a les 14 estacions meteorològiques que tenim desplegades en el territori i ens permeten filar molt prim. Una iniciativa pionera a nivell mundial, segons ha apuntat el meteoròleg del Consell Comarcal del Maresme, Quim Serra.

quim serra

Segons l’històric de dades del servei de meteorologia comarcal, aquest 2018 el Maresme està batent rècords tant pel que fa a temperatures com a pluviometria i intensitat de precipitacions.

Tots els maresmencs i maresmenques poden seguir les incidències del temps i la previsió meteorològica de qualsevol municipi de la comarca a través del web: meteomar.cat. Els ajuntaments, a més, si es donen d’alta com a usuaris del servei podran disposar d’informació “premium”: més dades,  previsions personalitzades, alertes, seguiment minut a minut de situacions de risc.. i a d’altres serveis.