Obert el concurs per l’atorgament de llicències de venda no sedentària als mercats de Tordera i Sant Pere


Fins al 21 de desembre restarà obert el període de presentació de sol·licituds per a 19 places de parades dels mercats de Tordera (13) i Sant Pere (6) respectivament. 

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és poder seguir potenciant l’activitat comercial d’ambdós mercats, proporcionar nous productes, reforçar l’existent i garantir al públic habitual el tipus de comerç que té més demanda. L’atorgament de les noves llicències municipals per l’exercici de la venda no sedentària es realitza mitjançant convocatòria pública i com a resultat d’un procediment basat en els principis de transparència, imparcialitat i publicitat. Segons explica la regidora de mercats, Sílvia Català aquest concurs té la finalitat de cobrir buits de parades en el mercat i en cap cas es proposa ampliar el nombre de parades.

mercat 1

Com a novetats, es vol apostar per millorar l’oferta en alimentació, en concret es proposa la instal·lació d’un espai gastronòmic i de degustació al mirador de la plaça. Ho explica la regidora Català.

mercat 2

El concurs d’atorgament de parades també es farà en el mercat de Sant Pere. En aquest sentit, la regidora Sílvia Català admet que no acaba de funcionar  i que costa mantenir l’oferta de parades.

mercat 3

Les sol·licituds s’hauran de formular mitjançant la corresponent instància normalitzada (Annex I), que es pot obtenir a través de les bases que s’adjunten a www.tordera.cat o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Tordera.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca