LA POLICIA LOCAL DE TORDERA VALORA POSITIVAMENT LA REFORMA DE LA LLEI DE SEGURETAT VIÀRIA QUE VA ENTRAR EN VIGOR DIMECRES PASSAT. AQUEST TEMA CENTRA AVUI EL PROGRAMA GLOCAL, DE RÀDIO TORDERA.


Dimecres passat va entrar en vigor la nova llei de seguretat viària que modifica la qualificació d’infraccions i de les corresponents sancions. D’acord amb aquesta nova llei, no portar cordat el cinturó de seguretat es considera una infracció greu i es penalitzarà amb 300 euros de multa.

La nova llei també fixa que un conductor que hagi rebut una multa, tindrà una reducció del 30% en l’import si la paga abans de 30 dies.
La nova llei de seguretat viària, així com les valoracions de la policia local de Tordera, centren l’edició d’aquesta setmana del programa Glocal, que s’emetrà després d’aquest informatiu a Ràdio Tordera.