IniciNoticiesCulturaELS GEGANTS, BALLS TRADICIONALS, ESPORTS I TEATRE CENTREN LES ACTIVITATS DE LA...

ELS GEGANTS, BALLS TRADICIONALS, ESPORTS I TEATRE CENTREN LES ACTIVITATS DE LA FESTA MAJOR PER AQUEST CAP DE SETMANA.

Aquest cap de setmana, les entitats donen els tret de sortida a la festa major amb diverses activitats. Per dissabte, la Comissió de Festes ha organitzat el Concurs de pintura ràpida Manel Soler, reservat únicament a pintors locals. El segellat de teles es farà de 9 h a 10 h i la recepció d’obres serà de 1 a 2 del migdia al Teatre Clavé.

El mateix dissabte a la tarda, la colla de geganters de Tordera, organitza a dos quarts de sis la plantada de gegants a la plaça Lluís Companys. Una hora més tard, s’iniciarà la cercavila de gegants amb dos recorreguts simultanis. 

La cercavila amb dos recorreguts simultanis: el primer passarà pels carrers d’Amadeu Vives, de Santa Llúcia, de Folch i Torres, camí Ral, del Dr. Trueta i carrer de Sant Ramon. El segon recorregut passarà pel camí de Mas Martí cantonada amb el carrer de Girona, carrer de l’Alcalde Vendrell, de Santiago Rusiñol, carrer Mes i finalment pel carrer de Sant Ramon.
Els dos grups seguiran pel carrer dels Ciutadans i acabaran al parc de la Sardana al voltant de les 8 del vespre
Per altra banda, a les 7 de la tarda h al pavelló de la plaça de la Concòrdia, es farà la presentació del primer equip del CP Tordera que militarà aquesta temporada novament a la OK Lliga. Seguidament es jugarà un partit d’hoquei patins.
També, al camp municipal d’esports hi haurà un partit de futbol de primera regional entre el CF Tordera i el Calella. Ja per la nit, a les 10 s’ha reservat el Teatre Clavé per a la representació de l’obra en dos actes La teva dona m’enganya, de Lluís Moner, segons idea de Merino i Lucio, a càrrec del Fòrum per al Teatre i la Cultura.

Les representacions seran dissabte a les 10 de la nit i diumenge a dos quarts de 7 al Teatre Clavé.
Diumenge, 21 d’agost, les activitats començaran a dos quarts de 10 del matí amb el tercer torneig de petanca de festa major. A la mateixa hora una exhibició d’aeromodelisme, a l’esplanada del polígon industrial. A les 6 de la tarda, s’iniciarà la cursa de bicicletes, organitzada pel Grup Excursionista Miralles.

La policia local informa dels carrers que restaran tallats a causa de la cursa de bicicletes.

Les inscripcions es poden formalitzar mitja hora abans de la sortida al Camí Ral, a la cruïlla del Doctor Trueta. D’altra banda, a les 7 representació de l’obra “La teva dona m’enganya” a càrrec del Fòrum per al teatre i la cultura. Les activitats del cap de setmana finalitzaran diumenge. A les 8 del vespre l’entitat la Nostra Dansa organitza ball tradicional, amb el grup Sants & fot. 

Les activitats d’aquest cap de setmana organitzades per diferents entitats del municipi donen el tret de sortida de la festa major de Tordera 2005.

ÚLTIMES NOTÍCIES