Doble campanya de donació de sang a Tordera


El Banc de Sang de Catalunya organitza dues noves campanyes de captació a Tordera. Aquest organisme recorda que la sang no es pot fabricar i que actualment no té cap substitut. La única forma de disposar de sang és la donació. La responsable del Banc de Sang, Sílvia Delgado, recorda que els requisits per donar sang són: tenir 18 anys, pesar més de 50 quilos i estar bé de salut. En aquest sentit, anima tothom a ser donant de sang.

sang

La unitat mòbil estarà situada avui darrera la plaça de l’església de les 17:00h a 21:00h i diumenge a l’esplai de la gent gran de 10:00 a 14:00h.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca