IniciNoticiesRegidoriesNova fase d’instal·lació de càmeres de seguretat a Tordera

Nova fase d’instal·lació de càmeres de seguretat a Tordera

Nous resultats que es materialitzen gràcies als pressupostos participats. Aquesta nova actuació, fa referència a la instal·lació de càmeres de videovigilància i seguretat en el municipi.

Diferents zones de Tordera s’han beneficiat de la instal·lació de noves càmeres de seguretat, seguint la voluntat de les assemblees de zona que van participar en la darrera edició dels pressupostos participats del municipi. La zona de les escombraries de Tordera Parc i el centre històric s’han cobert amb videovigilància.

A banda, des de la regidoria de seguretat té previst incrementar la instal·lació de més càmeres de seguretat. Aquest cop, durant els propers mesos, s’iniciarà la segona fase que es dividirà en dues subfases. Ho explica el regidor de Seguretat, Xavi Martin.

Cameres seguretat 1

En aquesta fase també es preveuen dues càmeres en el polígon industrial de Can Verdalet.

Per altra banda, també en àmbit de seguretat, Xavi Martin assegura que hi ha una investigació oberta, per part dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Tordera, respecte els robatoris que es van dur a terme aquestes últimes setmanes a comerços torderencs. El regidor assegura que, davant aquests fets, la Policia Local segueix fent dispositius habituals a les entrades del municipi a més de la complementació de les noves càmeres de seguretat.

Cameres seguretat 2

Xavier Martin no descarta que els robatoris estiguin vinculats en una banda organitzada que es té constància que ha actuat en els darrers mesos a la comarca del maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES