L’atur augmenta a Tordera i al conjunt del Maresme el mes d’octubre


L’atur ha augmentat a Tordera en 18 persones durant el mes d’octubre i ara hi ha 1126 persones aturades que representen el 15,02% de la població activa. Al conjunt del Maresme, l’atur ha pujat en 934 persones i la taxa d’atur és de l’11%. El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, ha atribuït l’augment de l’atur a Catalunya en 10.853 persones a l’octubre a l’endarreriment de la finalització de la temporada d’estiu, que cada cop mes s’allarga fins a final de setembre.

atur

A la resta de pobles com ara Calella també ha pujat l’atur en 158 persones, a Malgrat de Mar en 137 persones, i a Santa Susanna en 14 persones. A gairebé totes els pobles del Maresme ha augmentat l’atur però també hi ha poblacions on ha disminuït com ara a Vilassar de Dalt, o El Masnou. En total al Maresme hi ha gairebé 25.000 persones aturades.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca