L’atur augmenta a Tordera i al conjunt del Maresme el mes d’octubre


L’atur ha augmentat a Tordera en 18 persones durant el mes d’octubre i ara hi ha 1126 persones aturades que representen el 15,02% de la població activa. Al conjunt del Maresme, l’atur ha pujat en 934 persones i la taxa d’atur és de l’11%. El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, ha atribuït l’augment de l’atur a Catalunya en 10.853 persones a l’octubre a l’endarreriment de la finalització de la temporada d’estiu, que cada cop mes s’allarga fins a final de setembre.

atur

A la resta de pobles com ara Calella també ha pujat l’atur en 158 persones, a Malgrat de Mar en 137 persones, i a Santa Susanna en 14 persones. A gairebé totes els pobles del Maresme ha augmentat l’atur però també hi ha poblacions on ha disminuït com ara a Vilassar de Dalt, o El Masnou. En total al Maresme hi ha gairebé 25.000 persones aturades.