IniciNoticiesEducacióL’AJUNTAMENT OBRE FINS DIJOUS LES INSCRIPCIONS PER AL CASAL D’ESTIU MUNICIPAL I...

L’AJUNTAMENT OBRE FINS DIJOUS LES INSCRIPCIONS PER AL CASAL D’ESTIU MUNICIPAL I PER EL PRIMER CAMPUS JUVENIL.

La Regidoria de Joventut obre el proper 19 de maig el període d’inscripció per participar al Casal d’Estiu Municipal per a nens i nenes de 3 a 12 anys,  i per primera vegada es posa en marxa el nou Campus Juvenil, adreçat als nois i noies de 13 i 14 anys. El Casal d’Estiu, que es durà a terme de l’1 al 31 de juliol i del 3 al 14 d’agost, tindrà lloc al CEIP Ignasi Ignasi Iglésias. El Casal d’Estiu ofereix la possibilitat d’inscriure’s en horari de mitja jornada (matí o tarda) o bé jornada completa. Com l’any passat, també s’oferirà el servei de menjador en el cas que existeixi un mínim de nens/es interessats.
Pel que fa al Campus Juvenil, que s’obre amb l’objectiu d’ofertar una nova alternativa de formació en el lleure per a joves de 13 i 14 anys (nascuts al 1995 i 1996),  tindrà lloc de l’1 al 31 de juliol, únicament en horari de tarda, de 16 h a 19 h, al Casal de Joves.

Les inscripcions per al Casal i per al Campus es podran fer des d’avui i fins dijous 21 de maig a l’Oficina de Serveis Personals (Pl. Concòrdia, s/n), de 10 a 1 del migdia i dijous, dia 21 de 4 a dos quarts de 6 de la tarda. El regidor de joventut, Marc Unió explica algunes novetats en aquest procés d’inscripció.

En el moment de la inscripció caldrà portar una fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social i del carnet de vacunes (serà imprescindible presentar aquesta documentació encara que s’hagi participat en casals anteriors). La plaça serà definitiva quan es presentin tots els documents sol·licitats , l’autorització paterna i es pagui la quota a l’entitat Caixa Laietana.

ÚLTIMES NOTÍCIES