IniciNoticiesEducacióL’ESCOLA BRIANXA DE TORDERA CELEBRA EL 50è ANIVERSARI AMB ACTIVITATS MOLT DIVERSES....

L’ESCOLA BRIANXA DE TORDERA CELEBRA EL 50è ANIVERSARI AMB ACTIVITATS MOLT DIVERSES. AQUESTA TARDA ES PRESENTA EL LLIBRE COMMEMORATIU I UNA EXPOSICIÓ.

L’Escola Brianxa de Tordera celebra aquest any els 50 anys d’ensenyança a la nostra població. Per celebrar-ho com cal, ha preparat un seguit d’activitats per aquest tram final de curs:

Aquest divendres tindrà lloc la presentació del llibre del 50è aniversari, al Teatre Clavé. Tothom qui ho desitgi podrà comprar-lo pel preu de 10 euros. Aquest mateix dia, a més, s’obrirà una exposició fotogràfica itinerant que es podrà visitar al Teatre Clavé, a la Biblioteca de Tordera i finalment a la mateixa Escola Brianxa. L’acte començarà a les 7 de la tarda.
Pel 12 de juny està prevista una conferència col·loqui sobre l’Autoritat a càrrec d’Hebe Tizio, a la Biblioteca de Tordera.

Tancant el programa d’activitats, el dia 20 de juny es farà un sopar d’exalumnes a l’escola. El preu del tiquet és de 10 euros. El director de l’escola, Xavier Castillo recordava les activitats organitzades per commemorar l’efemèride.

Recordem que aquesta tarda es realitzarà la presentació del llibre 50 anys de l’escola i l’inauguració de l’exposició, a partir de les 7 de la tarda, al teatre clavé. Per a més informació podeu consultar la pàgina web de l’escola, a www.brianxa.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES