Aquest divendres audició de sardanes a la plaça


L’Associació La Nostra Dansa organitza aquest divendres 12 d’octubre una audició de sardanes. Aquesta audició havia quedat pendent de l’estiu i s’ha decidit ara realitzar-la, tal com explica el tresorer de la Nostra Dansa, Joaquim Costas.

sardanes 1

L’audició anirà a càrrec de la cobla Berga Jove. Costas convida a tothom a participar a l’activitat.

sardanes 2

L’acte començarà a dos quarts de 12 del migdia a la plaça de l’església i al finalitzar hi haurà Vermut per a tothom.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca