L’esplai el Garbell celebra aquest divendres la setena diada amb diverses activitats a la plaça


L’Esplai El Garbell organitza aquest divendres, 12 d’octubre, la festa-diada de la presentació del nou curs de l’entitat. A partir de les 11:00h i fins a les 13:00h, a la Plaça de l’Ajuntament de Tordera hi haurà diferents espais amb jocs diversos.

Hi haurà Tallers, xocolatada i lectura d’un manifest. Es demana portar una caixa de sabates de casa per els tallers.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca