Horaris partits primers equips torderencs 13-14 octubre


Ja tenim aquí un nou cap de setmana esportiu amb la majoria dels primers equips en competició a l’espera de l’inici de l’OK Lliga Plata que serà la setmana que ve.

El CFTordera serà l’equip que obrirà la tarda esportiva. A les 16:00h al camp municipal d’esports els homes entrenats per en Pai afrontaran la setena jornada de la tercera catalana. Reben la visita de la Batllòria, un rival que ha començat amb un ritme similar als torderencs i que està entrenat per l’ex-entrenador Eduard Masmiquel. Aquest enfrontament el podreu seguir íntegrament per Ràdio Tordera. A les 17:00h de la tarda el primer equip de l’Associació de Rugbi La Tordera visita el camp de la Foixarda de Barcelona per jugar contra els Gòtics Rugbi Club. El sènior femení del CEEB de segona juga a les 17:45h de dissabte a la pista del CB Roses amb l’objectiu de continuar sumant triomfs.

El diumenge al pavelló dels Països Catalans el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc rebrà la visita del Lloret Costa Brava. I finalment el primer equip del Futsal Tordera també descansarà aquesta setmana coincidint amb l’aplaçament de fa set dies.