El Casal de Joves de Tordera estrena la programació de tardor


El Casal de Joves de Tordera ja ha estrenat la programació de tardor 2018, que s’allargarà fins el proper mes de desembre. Cada dia es duu a terme un taller gratuït diferent: es mantenen les converses en anglès el dilluns, el taller de cant el dimecres, taller de cuina el dijous i jocs de taula els divendres. Els dimarts es dedicaran a fer taller de teatre i preparar una nova edició del Túnel del Terror, que tindrà lloc el dimecres, 31 d’octubre, i podran participar-hi nois i noies a partir de 12 anys.

Per aquesta tardor també es mantenen les activitats setmanals del ioga (dilluns de 9:15h a 10:15h), Tai-Chi-Kun (dijous de 15:15h a 16:15h) adreçats a gent de totes les edats. El cost és de 20 euros/trimestre per a cadascuna d’elles. També s’ ofereix assessorament en mobilitat internacional, en Garantia juvenil i orientació laboral. La regidora de joventut, Bàrbara Vergés destaca la bona acollida a les programacions trimestrals que organitzen des del Casal de Joves.

programacio casal

Cal recorda que, durant tot l’any, el Casal de Joves també posa a disposició dels joves bucs d’assaig per a musics locals, connexió gratuïta a Internet i assessorament personalitzat en temes d’interès juvenil i mobilitat internacional. Per inscripcions o consultes, podeu contactar amb el casal al carrer Pujades nº 9, al telèfon 93 764 58 85, a l’adreça de correu electrònic casaldejoves@tordera.cat o al perfil de Facebook “Casal de Joves Tordera”.